Siebe

 

Siebe is om 13:11 geboren op zaterdag 23 januari 2010 als enige pup in het eerste (en laatste) nestje van Aedske. Ik wilde graag een teefje uit het nest zelf houden, maar nu is Siebe gezellig bij ons gebleven.

We begonnen natuurlijk met de puppytrainingen naast de normale opvoeding en wandelingen. Maar dan wel de puppytraining bij de KNJV, jacht-puppytraining dus. Na deze puppytraining, volgden de jonge honden en de C-training. Met de jachttrainingen gaan we voorlopig nog even door.

 

 

Daarnaast deden/doen we bij de KC Amsterdam ook nog van alles: Basis-A en Basis-B, GG-Beginners ((nog) geen diploma), Behendigheid en toen ik daar mee moest stoppen (last van mijn knieën), zijn we overgehaald om mee te doen aan Doggy-dance. De truukjes leren was erg leuk, alleen het ‘echte dansen’ was niets voor mij. Siebe vindt alles leuk, als hij maar wat (samen) kan doen.

 

 

Ook mag Siebe zo nu en dan eens mee met een kennis om te canicrossen.

 

 

Sinds begin januari 2013 staat Siebe op de dekreuen-lijst van de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen (NVSW).

 

Om dit te mogen, moesten er oa. HD-foto’s worden gemaakt. Ik heb ook ED-foto’s laten maken omdat ik graag wilde weten of hij ook de fysieke aspecten van de activiteiten die ik hem laat doen, aan kan. Beide uitslagen waren gelukkig uitstekend. Voor HD: HD-A met een Norbergwaarde van 38 en voor ED: ED-vrij.

 

Voor foto’s van Siebe verwijs ik (voorlopig) even naar een album via deze links: album of diashow