Handgemaakte hersenwerkspellen

Ik heb een aantal handgemaakte hersenwerkspellen bedacht die leuk zijn om mee te werken. Deze zijn beperkt te koop en evt op aanvraag te maken.

Snuffelstapeltje

Een voorbeeld is het snuffelstapeltje. In dit snuffelstapeltje kun je voertjes verstoppen. Door de gaatjes in de laagjes kan het zijn dat een voertje naar beneden zakt tijdens het snuffelen. Dat zorgt voor extra uitdaging. De laagjes zijn onderling te draaien zodat je het eenvoudiger of lastiger kunt maken. De laagjes zijn in verschillende kleuren waardoor ze er leuk uit zien.  Het materiaal is vrij zacht en kan goed gewassen worden. Standaard zijn 5 laagjes inbegrepen, maar meer kan ook. Prijs voor een standaard snuffelstapeltje is 20 euro (incl. BTW). Voor elk laagje meer komt er 3,50 euro (incl. BTW) bij.

Ik heb een aantal in doorsnee kleinere snuffelstapeltjes in voorraad, over van een evenement. Deze kunnen worden verkocht voor 16,50 euro (incl BTW).

Stuur een mailtje om te bestellen naar info@dogbrainsatwork.nl