Aedske met KNJV-‘pensioen’

In augustus 2013 heb ik voor de laatste keer met Aedske getraind in KNJV-verband, de MAP-trainingen zijn weer voorbij. Ze mag na de 2 MAP’s (in september en oktober) waarvoor we ons hebben ingeschreven, met ‘pensioen’.

De trainster zag bij de laatste training wat ik eigenlijk al wat eerder merkte maar niet zo goed kon benoemen. Aedske had moeite om een hoge slootkant op te komen. Ze wordt in november ook al weer 8 jaar. Ze heeft al heel wat hindernissen genomen in haar leventje, dus dat gaat op een gegeven moment steeds meer moeite kosten. Dit had ik dus al wel gemerkt, maar nu werd het dus ook door een ander opgemerkt. Ik had een paar weken geleden al besloten om na dit jaar met haar te stoppen met de KNJV-trainingen. Nog een jaar zou haar ws. te zwaar hebben gevallen. Ze had bij de KNJV-proef al niet zo veel zin meer. Daarnaast is Siebe er nu wel aan toe om nog wat meer gerichter te trainen.

Maar natuurlijk gaan we niet stoppen met ‘werken’. We gaan in november bij de NVSW kijken of zweetwerk wat voor haar is. Ze heeft (en ik ben niet de enige die het zegt 😉 ) een hele goede neus, dus wie weet. Ik heb me in ieder geval al ingeschreven voor een zweetwerk cursus in het voorjaar van 2014.